today is a good day


jag har fått en lägenhet!
yeeees. en etta mitt i smeten, hur bra som helst!
kan knappt vänta till den 1 december då jag får flytta in.

33331-76 mitt nya hem om några månader...

cigarettes and chocolate milk

these are just a couple of my cravings... om man byter ut cigaretterna mot snus och chokladmjölken mot lakritste så stämmer den här rubriken alldeles utmärkt! jag har gått från att vara kaffeberoende till att vara beroende av te. beroende kanske är att ta i lite väl men jag inbillar mig själv att en dag inte kan bli en bra dag utan mitt te. och med te menar jag då mitt älskade lakritste! det är det godaste teet jag någonsin smakat. så ett tips till alla tedrickare: yogi tea, Licorice, egyptian spice. finns att köpa på världsbutiken och säkert på fler ställen. det fina med yogi tea är att det finns små visdomsord fästa på tepåsen. dagens visdoms ord wisdom become knowledge when it becomes your personal experience. och det har varit lite läskigt än så länge för ändå sedan jag köpte yogi tea (2 veckor tillbaka) så har visdomsorden stämt så bra överens med varje dag. med mina tankar och känslor och det jag ska göra. ballt.

well. nu är bloggen lite förnyad och kanske iochmed detta även jag. det känns som att den här veckan har fått en riktigt bra start. upp kl 7 för att skynda iväg till biblioteket för att lära mig artikelsökning inför B-uppstatsen. kom därifrån med 4 böcker och en utskriven artikel och det känns som att det kommer spruta idéer ur mina fingertoppar när jag läst lite.

annars har jag haft en bra helg. inflyttningsfest hos elina och sen utgång på hugos. elinas lägenhet är hur mysig som helst och jag är så avudsjuk på alla lyckliga människor som hittar lägenheter till höger och vänster. jag själv verkar inte ha den minsta tur när det gäller sådant. ska ringa en hyresförmedling idag och tjata lite på den, om jag vågar. jag är kass på att ställa krav på andra..

nu ska jag njuta av mitt te.
tack för idag!

we'll walk from this dark room for the last time


min blogg behöver lite nytt liv. den ser så dyster ut upptäckte jag när jag surfade förbi för någon dag sedan. glåmig och tråkig. precis som jag kanske. eller också inte. behöver ut och knäppa lite bilder på ett slutetavsommaren-börjanavhösten-norrköping kanske för att ändra bakgrundsbild.

"I det posttraditionella samhället tvingas vi alla bli något av "sökare". vad den enskilde individen tror på, hur han eller hon laddar sitt liv, är idag en del av vars och ens individuella livsprojekt."

jag sitter och läser  ungdom och kulturens omvandlingar av ove sernhede för att få lite inspiration till min b-uppstats. det är en väldigt intressant bok faktiskt. den tar upp mycket som jag gått och funderat på. jag vill komma igång med b-uppstatskrivandet nununu. men det går inte. jag vet knappt vad jag ska skriva om. bara att det ska handla om identitetskapande genom musik och hur tidigare gemensamma föreställningar om livets mening och mål har bytts ut mot andra saker som är helt individuella. jag vill så mycket men är rädd att det inte kommer räcka riktigt ända fram.

jag har haft en bra helg fast en seg start på veckan. har legat och kollat på heroes hela helgen med ett avbrott för ett 25-årskalas på lördagskvällen. det är sånt som jag måste göra ibland, fly in i andra världar för att få lite perspektiv på saker och ting. 23 avsnitt är avklarade och det är helt otroligt vilken bra serie heroes är. ni som inte har sett den, se den! den sega starten på veckan beror på att jag försov mig i morse och fick skynda till skolan för att träffa en nästan ännu segare grupp. men, nu ska det bli ändring på tröttheten och segheten. nu jävlar ska det bli lite rutin i mitt liv. 




 

please could you stop the noise,

I'm trying to get some rest

det är lördag och jag känner mig inte riktigt kry. igår låg jag inne hela dagen och kollade på film. lämnade mitt rum för att gå ut och möta robert & en kompis till honom i fem minuter och lyckades för första gången låsa mig ute. det är konstigt att det aldrig har hänt tidigare egentligen men bevisar väl samtidigt att jag är lite seg i huvudet just nu.

tyvärr så blir det ingen vila idag utan jag ska jobba på trappan (kårhuset) från klockan 20-04... känns inte alltför roligt, speciellt inte när vi inte får betalt. menmen, så är det.


veckorna har rullat på. men de känns fortfarande lite konstigt att det bara va tre veckor sedan skolan började och sommaren tog slut. det känns som att det va evigheter sedan jag vaknade upp i min säng på sveagatan. första forumet avklarades i torsdags och grupparbetet rullar på. det känns som en ganska bra grupp ändå, men det tar tid att jobba ihop sig.

jag har bokat biljetter till karlskrona. den 5 oktober åker jag för att hälsa på kicki! äntligen! det ser jag fram emot.

nu ska jag försöka ta mig iväg till ida som har drabbats av en värre sjukdom än mig och pyssla om henne lite.