'cos everything that's been has passed


det börjar kännas konstigt nu. om 2 veckor befinner jag mig i warszawa. nästa torsdag är terminen & första året slut. i onsdags var jag & ida på teater och satt efteråt och diskuterade hur knasigt fort det här året har gått och hur mycket vi faktiskt har gjort under denna tiden. föreläsningar vi varit på, teater, fester, konserter, syjuntor och äventyr. under detta året har jag sett så mycket nytt, varit med om så mycket, träffat så många nya människor. allt under ett år.. och nu är det snart över. det är nästan lite separationsångest. hem till herrljunga över sommaren & lämna allt detta & alla här i 2 månader. sätta det här livet på paus på något sätt.

everything that's been has passed, the answer's in the looking glass, there's four and twenty million doors on life's endless corridor. say it loud and sing it proud today:  we'll dance if they wanna dance, please brother take a chance
you know they're gonna go, which way they wanna go, all we know is that we don't know how it's gonna be.
please brother let it be, life on the other hand won't make you understand we're all part of the masterplan

there's no telling where we'll be in a day or in a week

bloggdags.
senaste veckan har varit helkonstig. konsert i torsdags, shout out louds, hur bra som helst. första kvällen på hugo & jag måste säga att jag gilla det stället. klubb republik vet hur man får människor att aldrig vilja lämna dansgolvet. dagen efter vakna jag upp med vad jag trodde va en rejäl baksmälla men det visade sig vara feber.. som tur va hade jag bara någon dag tidigare fixat hem säsong ett av O.C och resten av den helgen är en enda stor dimma. det va längesen jag kollade så mycket på tv. avsnitt efter avsnitt. det är nästan som att gå in i en annan värld. helt avskärmad från verkligheten och det enda som existerade va mina vackra vänner i orange county. läskigt det där, hur man kan försvinna in i något sådär.

men, nu är jag tillbaka. veckan började med gruppträff & uppsats/essä skrivandet är i full gång. nya kursen handlar om grupprocesser & gruppdynamik. vi har kollat på ne beck film & ska nu skriva en essä där vi beskriver kommunikationen, attityder & språker mellan gruppmedlemmarna i beck. vi får väl se hur det går. imorgon ska vi ha samtalsträning.. känns lite jobbigt faktiskt. "tänk teater" säger den kursansvariga som att det skulle få allt att kännas bättre. i mitt fall hade det snarare motsatt verkan.

idag fyller sofia 24 år & det är snart dags för mig att bege mig av till henne för att äta lite tårta. har pysslat med en liten present, en skiva för regninga dagar. den blev riktigt bra faktiskt. 

3 veckor kvar! sen är ett år på det här pogrammet avklarat. läskigt.

dagens låt (det va längesen nu): patrick park - life is a song


and no one dared disturb the sound of silence.


det är sånt här jag sysslar med när jag försöker undvika plugg...
då låtsas jag att jag är alldeles för upptagen med att renovera min blogg..

& lyssnar på simon & garfunkels the sound of silence.

på torsdag är det shoud out louds på hugo´s!


jag lever

the sanest days are mad

why dont you find out for yourself..



jaha. då va man tillbaka i norrköping igen efter en vecka hemma i herrljunga. det va en bra vecka och en ganska lugn sådan. det känns fortfarande lite konstigt att komma hem igen & upptäcka att det inte finns så mycket att göra. jennifer som lämnat stan, & alla andra som jobbar hela tiden. denna gången hade jag dock turen att träffa jennie & patrik. vi grillade lite hos jennie på fredagen & jag, jj & patrik blev sittandes där ute till klockan två på natten. när jag kom hem såg jag att det bara va 5 grader ute. inte konstigt att mina läppar va blåa. på lördagen blev det planering inför tågluffningen med resegänget. gjorde upp en liten resplan & det känns riktigt bra. kommer bli hur kul som helst!! 

det blev mycket tid för mamma & pappa i veckan & jag fick kolla på kort & höra historier om deras resa runt i australien. en dag ska jag också åka dit.. det va trevligt att komma hem & pyssla med saker som man inte gör annars. jag hann med att både plantera blommor och klippa gräset. en vacker dag ska jag ha en riktigt stor trädgård. 




idag lämnades tentan in & detta ska firas med cirkus alfons & utgång ikväll. på måndag börjar ny kurs men jag missar introdagen då jag ska iväg till stockholm på studiebesök hos homo med byrån mot diskriminering.

nu är det snart sommar!