call me free today, if you see it my way


   i söndags åkte jennie vidare till härnösand efter att ha tillbringat helgen här hos mig i norrköping. det va kul att få besök & att få visa runt henne lite här i stan. vi har gått runt strömmen, gått på stan, vart på fest, vart på svea skeppet, bio & slappat. det har vart niice. sängen från roberts bäddsoffa som jag lånade står fortfarande kvar & det känns nästan som att hela mitt rum består av en enda stor säng nu. det är rätt skönt faktiskt. mkt space när jag ska sova & kolla på tv men väldigt lite utrymme att röra sig på annars. well well.

idag fyller jennifer & frida år! GRATTIS! hoppas att dom har fått korten jag skickade.

                   


idag har jag ingen föreläsning och ingen gruppträff. blir en hel dag här hemma med andra ord. måste läsa in mig massa om grundad teori inför imån då vi ska ha workshop & jobba med transkriberingen av våra intervjuer. det ska bli lite spännande faktiskt.

sitter & funderar över hur jag ska göra de kommande helgerna. på fredag spelar anna ternheim här & jag vill verkligen gå på det, men det kostar 240 kr. sen på lördag är det halloween fest. nästa helg är det tacksittning för faddrarna, kostar 250 kr. & så måste jag bestäma mig om jag ska köpa overall eller inte & den kostar 450 kr... hur ska jag göra? vad ska jag välja bort?! min ekonomi går verkligen inte ihop. jag har nog aldrig fått snåla så mkt som jag har gjort de två senaste månaderna. pengar pengar pengar.

thats it for now. nu är nog min tvätt klar.



dagens låt: anna ternheim - today is a good day


friday i'm in love

       

det är heeeeeeelg & mor&far kommer på besök. lovely.

      

norrköping by night. lite suddiga bilder dock.


take care

jag som alltid ville vara fri vill fångas nu

det är oktober nu & hösten kom på riktigt idag. det har regnat, massor. jag har fortfarande inte fått tummen ur & köpt mig ett paraply. grupparbete hela förmiddagen. förra veckan intervjuade vi två personer & nu har vi transkriberat & idag har vi börjat sammanställa det hela. det är ganksa tufft tempo tycker jag. tvåorna säger att ettan va slapp & att det blir jobbigt först i tvåan.. ibland undrar jag hur jag ska klara av tvåan om jag upplever att första året är jobbigt..

annars rullar allt på. på fredag kommer mamma & pappa & hälsar på. det ska bli riktigt roligt. jag hoppas på att vi ska åka och storhandla. jag är nästan pank och min kyl är tom. inte bra alls. hoppas att det blir finare väder i helgen. hade planerat att vi skulle gå runt strömmen & gå omkring på stan så det måste va uppehåll iaf! hoppas.

nästnästa vecka börjar en ny kurs normalitet & avvikelse, det ska bli riktigt spännande.

nu ska jag iväg till märtha & dricka te & ha höstmys.


take care.


dom säger att jag varit elak
alltid har jag varit rak
dom säger det är nåt med hjärtat
men ingenting har någonsin
slagit så hårda slag


dom säger jag varit farlig
alltid har jag varit svag
dom säger det är nåt med mitt huvud
men ingenting har någonsin
varit så nära ett svar