Is this real or, oh, am I dreaming

om 2 veckor och 1 dag är jag i herrljunga. ohoo. det ska bli riktigt kul att komma hemhem.

det är jul nu. men det märks inte alls. igår hade vi 13 grader & sol. det känns inte rätt. vad har vi gjort?
vi har iaf försökt skapa lite julstämning det senaste. i söndags var det första advent. jag & ida låg nedkrupna i sovsäckar bland filtar kuddar & värmeljus uppe på hennes tak. ett av ljusen i de fyra skorstenarna (som bildar en adventsljusstake, hur tufft som helst) tändes. det är så härligt att ligga där uppe. det är så tyst & lugnt & det finns inget som kan störa. så värmde vi glögg på idas gasolkök. sen gick vi till elina för att baka lussebullar & ha ännu mer adventsmys. nästa söndag ska vi ha rimmkväll, tänk va förvånade släkten kommer bli när jag (förhoppningsvis) har rimm på alla mina julklappar.

ny vecka & ny kurs. framställning och reflektion. nu ska jag bli en bra talare. hade ingen som helst lust att påbörja den här kursen nu innan jul.. men det känns faktiskt helt okej nu. om jag bara kunde komma på vad jag ska prata om & vad jag ska skirva om? dialekter kanske? i dont know.

idag hade vi en sista träff med gruppen. ullis tyckte att det skulle va kul om vi "utvärderade" varandra lite så vi satt & skrev ner lite saker om varandra. så här uppfattar/tycker min grupp om mig:
en "skitgotjej", kunnig och duktig på mycket på ett ödmjukt sätt, ger ett seriöst intryck. bra på att styra upp arbeten/gruppen.
smart och rolig. grymma analyser, kommer att gå långt i världen.
en liten gullunge! ambitiös och drivande, vet vad hon tycker.
duktig på att lyssna, iakttar noggrant. duktig på att argumentera för sin sak.

det är ju helt fantastiskt. jag blev så glad att jag känner mig tvungen att visa upp detta för resten av världen.
stolt. mycket stolt.

nu ska jag iväg & spela biljard.

dagens låt: dave matthews band - crush