they call it stormy monday but tuesday’s just as bad.

vaknade fem minuter för sent idag. jag vet att det inte låter som en större katastrof men i min värld så kan förlusten av just de fem minuterna betyda väldigt mycket. stress stress stress. och ännu mer stressad blir man när man öppnar byrålådan där man förvarar strumpor & inser att den är tom. och lika stressad blir man när man öppnar skåpsluckan i köket & ser att det inte finns något bröd. sådana saker kan rasera min värld ibland. "vad ska jag då ha på fötterna?" "vad ska jag äta till frukost om inte en macka?" att ställa om hjärnan, tankesättet på morgonen är för mig nästan omöjligt. på morgonen är jag som en robot som gör allt efter inprogramering. allt sker på rutin.

utöver koaset hemma så hade hela världen tydligen bestämt sig för att ta tåget till göteborg i morse. knappt en enda sittplats fanns. först i alingsås fick slå mig ner & då jämte två vääldigt pratglada 15 åriga (ren gissning) tjejer. att va pratglad är bra anser jag, dock inte kl. 8 på morgonen.

göteborg hälsade mig sedan välkommen med snöstorm. föreläsaren hade tydligen bestämt sig för att ge oss skrivkramp under föreläsningen & mina klasskamrater (& givetvis min egen) fantasi var som bortblåst vid diskussionen inför kommande seminarie.

men som alltid, imorgon är en ny dag och jag hälsar den mer än gärna välkommen.


dagens låt: howie day - collide

 

dry your eyes

vilken vecka, vilken helg, vilket liv! shit. kändes som att jag bara hann ta ungefär 20 andetag under hela förra veckan (jag vet, det är ett under att jag fortfarande lever!). drunknade nästan i plugg & somnade på tok för tidigt hela veckan. ingen tid till vänner, ingen tid till gitarren, ingen tid till något. hemtentan inlämnad & ny kurs med en gång. jag behöver andas. sen helg, en bra lördagkväll till viss del. men ändå så förannat konstig. känslor som jag samlat på hög ville helt plötsligt ut & allt blev bara för mycket. blir så trött på mig själv. hur jag ständigt letar efter något & aldrig kan låta något slå sig till ro. hur jag flyger mellan olika världar & sinnestillstånd & tillslut blir galen. det värsta är att jag inte har någon att skylla det på. att allt hänger på mig själv. jag förstör för mig själv hela tiden. jag är så otroligt trött på det.

men. nu har allt kommit ut, tror jag.. till viss del i alla fall. ny vecka, nya utmaningar, ny spännande kurslitteratur men som vanligt samma jävla känsla & samma brist på kraft & ork.

men, det löser sig. det gör det alltid. inget är så allvarligt att man inte kommer över det, eller hur var det nu?


the streets - dry your eyes är dagens låt
 

dagens sanningar

1. hemtenta suger. i alla fall när klockan närmar sig tolv & man fortfarande inte är klar.
2. jag motionerar alldeles för lite
3. jag borde definitivt sluta snusa
4. mina krav måste vara alldeles för höga för jag lyckas aldrig leva upp till dem
5. jag saknar dig tror jag