well, I started out down a dirty road

started out all alone

nu har jag varit här i en vecka. det känns kontigt. det känns som att jag har varit här mycket längre. det har varit så mycket hela dagarna att de har känts som minst två olika dagar varje dag. en dag på förmiddagen & en annan på kvällen. den här veckan har iaf varit skit kul.
 
gårdagen började med lekar tillsammans med socionomerna, sjuksköterskorna, lärarna & miljövetarna. uppdelade i lag gick vi runt till olika stationer & fick olika "uppdrag". jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv som ställde upp på alla grejer. förmiddagen slutade iaf med att jag hade mumsmums i hela håret, gräsfläckar på mina jeans & ett blåmärke på låret. då kanske ni förstår att jag gick in för det ganska bra! irländskjulafton är verkligen inte min starka sida! man skulle nog kunna säga att min prestation där va dagens höjdpunkt (iaf för åskådarna). det hela filmdes tydligen också. 

senare på kvällen fixade vi förfest med 80tals tema. några av oss gick in för det rätt bra. värsta frillen, sminkningen & klädseln. jag glömde dock att föreviga detta ögonblick.. triist. menmen. sen blev det utgång på trappan (kårhuset). jag har nog aldrig dansat så mycket som jag gjorde igår! idag värker mina fötter, mitt lår är ömt & mitt hår ser ut som ett fågelbo. det är smällar man får ta.

norrköping växer i mina ögon för varje dag som går. i fredags var vi på utomhusbio! jag har alltid velat gå på utomhusbio. det var jättemysigt, låg precis vid vattnet. någon dag snart ska jag ha en heldag då jag bara går runt och kollar vad som finns här. det verkar vara väldigt mycket på gång hela tiden.

idag ska jag försöka plugga. känns inte alls lockade faktiskt. jag vill bara göra massa roliga saker hela tiden. är rastlös som en tok redan nu! men det är nog rätt viktigt att hänga med nu i början så jag får väl ta tag i det nu ändå.

dagens låt: nada surf - always love

square one, my slate is clear

så, nu har jag börjat mitt liv som student. en helt ny stad, ett nytt hem, ett helt nytt liv. det känns konstigt, såklart. men bra.

efter ett 60 minuters långt samtal/köande hos bredbandsbolaget har jag äntligen fått igång mitt internet. mycket krångel men ääntligen fungerar det.

de senaste dagarna har varit intensiva. mycket att fixa med & igår blev det äntligen klart. lägenheten är möblerad & det känns som att jag kommer trivas här. det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. det är ganska tyst i korridoren. har hittills bara träffat 3 personer som bor här. de andra rummen tillhör nog såna som läser 2, 3 eller 4e året & som inte har kommit tillbaka efter sommaren än.
idag va uppropet i skolan. träffade några av dem som va här samtidigt som mig i sommras på öppethus grejen. kändes lite skönt med några kända ansikten. sen så va vi ute på rundtur med  faddrarna & hade frågesport & fick lite fika. ikväll blir det "lära känna varandra förfest" på bryggeriet (ett annat korridorboende) & sen vidare ut på "noll fest". det ska bli kul.

det känns lite konstigt att bo själv faktiskt. igår efter att pappa hade åkt smög jag omkring i rummet. inte van vid att vara helt själv. men det känns skönt på ett sätt. att få bestämma helt över sig själv. det enda jag kan säga att jag verkligen saknar just nu är mammas mat. min lunch va inte någon höjdare! men, någon gång måste man lära sig.

nu ska jag hoppa in i duschen & fixa mig inför kvällen.