I dont wanna wake up as myself

now these years locked in my drawer
I'll open to see just to be sure






I'm young and I'm strong, but I feel old & tired

over fired.

jag kom in. jag ska flytta till norrköping. nu är det bestämt. samhäll & kulturanalys & om fyra år är jag klar. fyra år i norrköping. en ny värld, ett nytt liv kanske. det känns konstigt. bra&dåligt, jobbigt&kul allt på samma gång, men kanske mest just nu -förvirrande. allt förändras. efter denna sommaren kommer ingenting någonsin vara sig likt igen. saker förändras iofs nästan hela tiden men den här gången känns det annorlunda. jag kan inte sätta fingret på det. just dont ask me how I am.

den senaste tiden har allt känts väldigt konstigt. som att allt & alla är så långt borta. som vanligt så har jag samlat på hög & nu har det blivit så tungt att det inte går att bära längre. förra veckan sög. kanske är jag inte gjord för arbetslivet, kanske är de det som tar ner mig. eller så är det bara den där känslan i magen som finns där hela tiden. att det är något som inte riktigt är som det ska.  just dont ask me how I am.

jag har en ny värld nu. one tree hill. igår flydde jag dit hela kvällen. jag har blivit osocial & tråkig. men jag tror att jag behöver det just nu.


I will not pretend
I will not put on a smile
I will not say I'm alright for you
when all I wanted was to be good
to do everything in truth

dagens låt: martha wainwright - bloody motherfucking asshole